Golfslagbad van de Tongelreep gesloten wegens onderhoud [archief]

Van maandag 10 tot en met maandag 17 februari 2014 is het golfslagbad van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep gesloten. Dit in verband met onderhoudswerkzaamheden. Het Pieter van den Hoogenband zwemstadion en de overige baden van het zwemcentrum zijn tijdens deze onderhoudsperiode wel geopend. Alle activiteiten, zoals baantjes zwemmen en de zwem- en bewegingslessen gaan in deze baden dan ook gewoon door.

Jaarlijkse onderhoudsperiode

Om de bezoekers van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat de zwembaden goed worden onderhouden. Vandaar dat jaarlijks onderhoud gepleegd moet worden. Naar verwachting vindt in de eerste helft van 2015 een ingrijpende en grootschalige renovatie plaats van het golfslagbad. Gedurende de aanstaande reguliere onderhoudsperiode in februari 2014 worden in een korte periode alle voorzieningen (preventief) onderhouden en vinden diverse (veiligheid)inspecties plaats.

Alternatief voor houders van passe-partout of abonnement

Van 10 tot en met 17 februari kunnen vaste klanten van het zwemcentrum die recreatief willen zwemmen terecht bij het Ir. Ottenbad op Sportcomplex Eindhoven-Noord. Voor passe-partout of abonnementhouders gelden bij het ir. Ottenbad dezelfde voorwaarden en mogelijkheden. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de website van het ir. Ottenbad.

Winteractie: zwemmen en schaatsen voor € 5,00

Extra leuk: deze winter zwem en schaats je in Eindhoven wel heel voordelig. Bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, het ir. Ottenbad en IJssportcentrum Eindhoven betaal je vanaf 15.30 uur slechts € 5,00 entree. De Winteractie loopt tot en met 21 maart 2014.

Lees meer over de Winteractie
23-01-2013

Feedback