Golfslagbad gesloten van 24 t/m 28 november wegens onderhoud

Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 november 2014 is het golfslagbad van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep gesloten voor recreatie. Dit in verband met onderhoudswerkzaamheden. Het wekelijkse discozwemmen op vrijdagavond 28 november komt hierdoor te vervallen. De zwemlessen en -activiteiten die normaal in het golfslagbad plaatsvinden, worden geannuleerd of verplaatst. Deelnemers worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Het Pieter van den Hoogenband zwemstadion en de overige baden zijn tijdens deze onderhoudsperiode wel geopend. Alle overige activiteiten, zoals baantjes zwemmen en de zwem- en bewegingslessen gaan in deze baden dan ook gewoon door.

Jaarlijkse onderhoudsperiode

Om de bezoekers van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat de zwembaden goed worden onderhouden. Vandaar dat jaarlijks onderhoud gepleegd moet worden. Gedurende de onderhoudsperiode in november 2014 worden in een korte periode alle voorzieningen (preventief) onderhouden en vinden diverse (veiligheid)inspecties plaats.

Alternatief voor houders van passe-partout of abonnement

Tijdens de onderhoudsperiode kunnen vaste klanten van het zwemcentrum die recreatief willen zwemmen terecht bij het Ir. Ottenbad in Sportcomplex Eindhoven-Noord. Voor passe-partout of abonnementhouders gelden bij het ir. Ottenbad dezelfde voorwaarden en mogelijkheden. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de website van het ir. Ottenbad.

Half 4 = 5 euro

Extra leuk: De Half 4 = 5 euro-weken zijn aangebroken! Bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, ir. Ottenbad of IJssportcentrum Eindhoven kun je elke dag vanaf half 4 komen zwemmen of schaatsen voor € 5,00!

Lees meer over half 4 = 5 euro
22-10-2014

Feedback