Feestjes en uitjes

Wil jij de Tongelreep met een groep bezoeken? Dat kan! Een onvergetelijk kinderfeestje met al je vriendjes, een spetterend schoolreisje met je klasgenoten of genieten van een rondleiding of meedoen aan een van onze aquasportactiviteiten voor groepen. Dit en meer is mogelijk bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

Kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig? Dan wil je dat natuurlijk vieren! Vier je kinderfeestje in de Tongelreep en beleef een dag om nooit te vergeten! Samen met je vriendjes glijden in de super snelle Suisbuis, de spannende Turbotol of de gezellige Familieglijbaan. Wie wil dat nou niet? Om het feest compleet te maken kun je na het zwemmen lekker smullen bij Grand Café Swimmers. Geniet van het feestmenu met frietjes, een snack, Chocomel of Fristi en een ijsje. Wist je dat je ook een kinderfeestje kan vieren met B!nk, het grootste feestbeest van de Genneper Parken? Lees snel verder!

> Lees meer over kinderfeestjes in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Schoolreisjes

Voor scholen is er van alles te beleven bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Wat dacht je van het waterspelencircuit? Het waterspelencircuit is een activiteit voor groepen vanaf 75 personen. In het 50-meterbad worden verschillende sportieve teamactiviteiten opgezet. Ook kun je met een schoolgroep vrij komen zwemmen tegen gereduceerd tarief in het golfslagbad.

> Lees meer over schoolreisjes in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Aquasportactiviteiten

Voor kleinere groepen bieden wij verschillende aquasport mogelijkheden aan. Doe mee aan nieuwe aquasport trends zoals aquarobics en onderwatersport of volg een clinic waterpolo, schoonspringen of reddend zwemmen. Onder leiding van een ervaren zwemonderwijzer beleef je bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep een geheel nieuwe zwemervaring!

Adviesgesprek aanvragen

Wil je meer informatie over het groepsaanbod van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep? Vraag dan nu een adviesgesprek aan. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. Wij kunnen je ook adviseren over de groepsmogelijkheden bij de overige elf accommodaties van Genneper Parken.

Vraag een adviesgesprek aan

De Tongelreep

Antoon Coolenlaan 1

5644 RX Eindhoven

(040) - 238 11 12

tongelreep@eindhoven.nl

Eindhoven

 

Feedback