Bedrijfsaanbod

Voor bedrijven zijn er tal van mogelijkheden in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Vergader op een unieke locatie of laat je rondleiden door Inno Sportlab de Tongelreep waar je kennismaakt met de modernste technieken op gebied van professioneel zwemmen. Ook kun je samen baantjes komen zwemmen in ons high-tech zwemstadion of een bezoek brengen aan de sauna en de Turkse tuin.

Vergadering, seminar, congres of salesmeeting

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep staat altijd open voor de wensen van de klant. In overleg organiseren wij een vergadering, seminar, congres of salesmeeting op een unieke locatie. Combineer je bedrijfsevenement met bijvoorbeeld een wandeling door de prachtige natuur van Genneper Parken of een rondleiding over een ecologische boerderij om de dag compleet te maken. 

Adviesgesprek aanvragen

Wil je meer informatie over het groepsaanbod van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep? Vraag dan nu een adviesgesprek aan. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. Wij kunnen je ook adviseren over de groepsmogelijkheden bij de overige elf accommodaties van Genneper Parken.

Vraag nu aan!

De Tongelreep

Antoon Coolenlaan 1

5644 RX Eindhoven

(040) - 238 11 12

tongelreep@eindhoven.nl

Eindhoven

 

Feedback