Volg Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep online

Ben je in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep geweest en wil je je ervaring met anderen delen? Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er in het gebied gebeurt? Of wil je andere bezoekers graag op de hoogte brengen van jouw bijzondere plekje? Volg ons dan op Twitter of 'like' ons op Facebook.

Twitter

Volg je ons op Twitter, dan houden wij je op de hoogte van leuke evenementen, nieuws, activiteiten en acties in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Daarnaast hebben we speciale Twitteracties en krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Onze volgers zijn bijvoorbeeld het eerste op de hoogte wanneer bekende sporters arriveren. Naast Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, heeft ook Genneper Parken en diverse accommodaties een Twitteraccount. Deze vind je via de zoekfunctie op Twitter.
> Volg ons op Twitter

Facebook

Via de Facebookpagina van de Tongelreep kun je deelnemen aan exclusieve acties. Ook vind je hier unieke foto's en kun je op de hoogte blijven van onze evenementen. Een kijkje achter de schermen dat je alleen via onze social media krijgt.
> 'Like' de Tongelreep op Facebook

De Tongelreep

Antoon Coolenlaan 1

5644 RX Eindhoven

(040) - 238 11 12

tongelreep@eindhoven.nl

Eindhoven

 

Feedback